Recenzii Sony Xperia T3
AnteriorSony a lansat o continuare a dezvoltărilor sale de înaltă tehnologie sub forma unui nou smartphone Sony Xperia T3. Are un ecran de 5,3 inchi cu o rezoluție de 720x1280. Display-ul a fost realizat folosind tehnologia IPS. Dezvoltatorii au furnizat acestui dispozitiv o baterie puternică. Subțirea smartphone-ului îi va face pe mulți să-i acorde atenție, deoarece arată destul de elegant. Grosimea de 7 milimetri a dispozitivului nu l-a împiedicat să fie ergonomic și confortabil în mână. Controlul unui smartphone nu este deosebit de dificil. Butoanele laterale pot fi apăsate pur intuitiv și nu vă fie teamă că va fi apăsată cea greșită. Smartphone-ul este alimentat de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 cu o frecvență de 1,4 GHz. Utilizatorul primește un dispozitiv care se bazează pe Android 4.4.2. Acest dispozitiv este, de asemenea, bun pentru că este perfect pentru acei oameni care abia încep să stăpânească smartphone-urile. Ei își pot personaliza meniul într-o formă simplificată, astfel încât să fie ușor de înțeles. Sony Xperia T3 are o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 1 megapixeli. Smartphone-ul are și o mulțime de capacități multimedia care se vor dovedi a fi foarte utile.
Recenzii Sony Xperia T3. Oleksiy, 27 de ani.Am decis să cumpăr acest model Sony. Mi-a placut designul exterior. Un smartphone atât de subțire. Arată foarte elegant și modern. Se potrivește perfect în mână și, în ciuda faptului că nu este mic, s-a dovedit a fi convenabil de utilizat. In vanzare am observat ca smartphone-ul se vinde in 3 culori. Este firesc că și-a cumpărat unul negru, deoarece este mai potrivit pentru un bărbat. Și arată cel mai elegant dintre toate. Inserțiile laterale îi conferă un farmec aparte. In general, din moment ce nu il mai folosesc de mult, pot evidentia aspectul aparatului din poza generala. În rest, sunt încă novice, dar remarc că meniul este aicinecomplicat, ajustează ceea ce este necesar pentru tine.
Recenzii Sony Xperia T3. Valentin, 29 de aniNu este o cameră rea, dar din cauza faptului că numărul de pixeli nu este foarte mare, nu trebuie să vă așteptați la super poze. Dar pentru cei cărora le place să facă poze, vă pot spune vestea bună că puteți folosi diversele posibilități prezentate de producător în ceea ce privește camera și setările acesteia. Printre plusuri pot remarca bateria, care tine destul de bine. Cel puțin, am destule pentru apeluri, SMS-uri, folosirea internetului și pentru lucruri mărunte. Mesajele sunt tastate destul de repede, în ciuda faptului că ecranul este sensibil la atingere. Într-o oarecare măsură, acest smartphone a putut să-mi înlocuiască tableta și playerul. Îl folosesc și ca o carte electronică. Am cumpărat o husă specială pentru smartphone, care înlocuiește suportul, ceea ce este foarte convenabil. În timpul utilizării sale, nu au existat probleme specifice cu acesta.
Recenzii Sony Xperia T3. Olga, 23 de ani.A primit recent acest model de la Sonya de ziua ei. Așa cum am vrut eu în culoarea albă. Am fost impresionat de subțirea acestui smartphone. Arată foarte tare. Display mare. Calitate excelentă a imaginii. La început părea că este prea mare pentru o fată, dar deja m-am adaptat. Înainte de asta, am folosit mai multe telefoane obișnuite sau fără clopoței și fluiere speciale, dar așa cum mi s-a spus că este posibil să ajustez meniul pentru un începător. Este foarte convenabil ca până la 7 desktop-uri să fie disponibile simultan. De asemenea, îmi place că puteți adăuga widget-uri și puteți schimba imaginea de fundal. Așa că acum nu mă despart de el. Fac fotografii, folosesc internetul și, bineînțeles, dau apeluri.
Recenzii Sony Xperia T3. Artem, 31 de ani.L-am luat ca pe un smartphone de rezervă, deoarece Sumsung-ul meu începuse deja să se strice, se pare. Sony a atras atenția asupra acestui model din cauzacă are corpul foarte subțire. Am vrut să cumpăr un smartphone similar de mult timp. Pe laterale sunt inserții elegante, astfel încât dispozitivul arată foarte solid. Cel mai probabil, nu voi aștepta până se rupe cel vechi și voi începe să folosesc asta. În timp ce este întinsă, bateria ține foarte mult timp. În descriere, este declarat ca fiind puternic. Cred că voi afla în curând. Mi-a căzut imediat în mână, ca un nativ. Plăcut la atingere. Pot spune separat despre Sony că, ca producător japonez, face lucruri cu adevărat practice. De aceea am decis să schimb radical marca smartphone-ului. Aș vrea să cred că nu voi fi dezamăgit.
Caut si:
recenzii sony xperia t3 recenzii despre telefon T3 sony xperia t3sony recenzii despre telefon soni t3 recenzii sony t3
UrmătorulCitește și:
- Noul Sony Xperia Z5 Compact
- Data lansării Sony Xperia Z2
- Remediu Fufanon pentru ploșnițe, recenzii, aplicare, eficacitate și de unde să cumpăr
- Unguent cu heparină pentru riduri, recenzii și metode de utilizare
- Curățarea profundă a feței acasă, rețete și recenzii